Persatuan Pesakit Hydrocephalus Malaysia (PPHM)



Ok...
ni post pendek je...
just nak bagitau untuk pesakit hydrocephalus di Malaysia,
Kita dah ada persatuan (NGO yg berdaftar)



sesapa yang ada anak,adik,abang,kakak,ibu,ayah,kawan,sedara mara atau peskit sendiri boleh lah join persatuan Hydrocephalus ni...
banyak yang kita boleh berkongsi, bertanya dan lain lain

kalau ada yang nak nak bertanya lebih lanjut, boleh je pm Ann kat FB Ann atau email pun boleh ....
komen kat sini pun boleh...hihihi

remember " we never walk alone"

Bersawang Berhabuk

Ann Syiema | 6:01 PM | Be the first to comment!

Allahuakhbar...
dah setahun blog ni bersawang.. 
sejak sejak tukar opis ngan menanti org baru..
tak terhadap pulak nak menaip pepanjang...
busy memanjang pulak mak jemah ni...

Insyallah nak buat comeback dengan post #throwback spanjang 2015 ni
agak agak rajin tak eh?


Pink Diamond